Bazı meseleler ve diyeceklerim

Yazılar içinde tarafından yazıldı

*Mali’den Fransa’ya kaçırılmaya çalışılan saf altın kolilerine el konuldu. Böylece Fransa’nın Mali’deki altın ve diğer değerli madenleri gümrüksüz kaçırdığı belgelendi.

Yıllardır Afrika’nın tüm değerli madenlerini avutma nedenleriyle insanların cahilliklerinden istifade ederek, inançlarını kötüye kullanarak yıllarca sömürdünüz. Şimdi eskiden elinizi kolunuzu sallaya sallaya yaptığınız işleri yapamayacaksınız. Artık Türk’ün devri başladı.

                            ***                                   ***                                    ***

*Almanya Dışişleri Bakanı  Maas “Eğer Türkiye AB’nin  Ankara’ya yönelik yaptırımlarını tartışmasını istemiyorsa Doğu Akdeniz’dekli provokasyonlarını durdurmalı. Aralık ayında alınacak karar Türkiye’nin atacağı adımlara bağlı dedi.

Birleşmiş Milletler de resmen kayıt altına aldığımız Mavi Vatan/Kıta sahanlığı egemenlik haklarımızı kullanmayalım. Sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimizi durduralım. Haklarımızdan vazgeçelim. İstiyorlar. Dünkü Türkiye’yi arıyorlar ve eski alışkanlıkları depreşiyor. Artık o tavırlarınızla sadece komik oluyorsunuz.  Sömürü düzeninizi Doğu Akdeniz’de de sürdüremeyeceksiniz. Aslında kafanıza koyun. Türk’ün olduğu hiçbir yerde eski dünya’ya dönemeyeceksiniz.

                            ***                                    ***                                    ***

*Almanya’da federal Meclis Ülkücü derneklerin yasaklanması talebiyle verilen önergeyi kabul etti.

Bozkurt işareti 500 milyonluk Büyük Türk ailesinin ortak simgesidir. Türkler, Batı Trakya’dan Sibirya’ya Doğu Türkistan’dan Tebriz’e Altaylar’dan Kerkük’e kadar BOZKURT işareti ile birbirlerini tanırlar. Dünyanın hiçbir ülkesi Bozkurt’u yasaklama cüretini gösteremez. Bunun faturasını mutlaka öderler

                            ***                      ***                      ***

*Küresel borçlar pandemi döneminde yüzde 15 artarak 272 trilyona ulaştı.

Dünyanın gayri safi milli hasılaları toplandığında bu kadar değer bulunamıyor. Dünya’nın gayri safi milli hasılası  59 trilyon daha eksilerde …Yani Küresel güçlere ürettiğimizden daha fazla borçlu görünüyoruz. Onlar da “paranın sahibi bizi biz ne dersek o olur” diyorlar. Herkesin bir hesabı var. Allahın da bir hesabı var. Kimse onu unutmasın.

 

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

*