KAFAMI BOZAN ŞEYLER

Kafamı Bozan Şeyler/Makaleler içinde tarafından yazıldı

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-05-26 07:54:53Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com[2,¦]nbK

KAFAMI BOZAN ŞEYLER

ABDURRAHMAN PALA

Gazeteci-Yazar

1905 yılından beri var olan ve kuruluş amacı’ Türk olmayanları yenmek’ olan Galatasaray Futbol kulübü 2010 yılından beri çok kötü yönetiliyor.

Galatasaray’ı AIG prangasından kurtaracak diye oy verilen ve gerçekten de kurtaran Ünal Aysal giderken 25 milyonuna 12.4 milyon ekleyerek alınca gerçekte kurtarıcı başkan değil, Galatasaray kulübünün tefecinin eline düştüğünü anca farkettik.

Devre arasında yapılan 21 transferden adını hatırlayanın kimse olmadığı bu platformda bu tefeci acaba bu aldığı futbolculardan da Galatasaraya iyilik yapmak maskesi altında paralar mı kazandı diye düşünmeden edemiyorum.

Galatasaray’ın toparlama döneminde Duygun hoca bazı iyileştirmeler yaptı. Takım üç kupa kazandı 4. yıldızı taktı. Seçilen yeni başkan ‘Başkan seçilirsem Hamzaoğlu ile devam edeceğim’ diyerek genel kurul üyelerinin teveccühünü isteyen Dursun Özbek, devre başı hazırlığın ardından Hamzaoğlu’nun gıyabında tezgahlar açtı. SonuçYıllık 1.5 milyon lira para alacağı sözleşmede yazılı Hamzaoğlu’nu gönderip yerine 1.5 yıl için 4.5 milyon vereceği Denizli‘yi getirdi. Hatta Denizli’nin garanti parasını da verdi. Yetmedi TRT’ye sözleşme fesih bedelini de ödedi.

Çok geçmeden Denizli de pes etti.

Şimdi genç takımın hocası Hınçal Uluç’un tabiriyle hepsinden daha başarılı…

Bu takım UEFA denetiminde cezaların en azıyla kurtuldu.

Başına gelecek en küçük felaket bile Galatasaray’a yakışmaz. Tarihine kara leke olarak girer.

Birileri Beşiktaş’ta ceza aldı. Fener de ceza aldı der se kendisini kandırır.

Bir de yıldız meselesi var.

Aşağıda dünya kulüplerinin yıldızları var. Almanya ve Brezilya’nın milli takım formaları var.bayern
fransa

Hepsinde yıldızlar sırayla dizili…

Ama

Galatasaray’da Forma da?

Formada yıldızın sonuncusu en üsttte… Dam üstünde saksağan gibi

GSFORMA

Üstelik Uefa yayınlarında avrupalının yaptığı bu

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-05-26 07:54:53Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com[2,¦]nbK

 

Şimdi;

Siz Galatasaray’ın iyi yönetildiğine inanıyormusunuz?

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

*